Kamers & Prijzen

Als u kiest voor een verblijf bij Villa Vermaire kiest u voor een kamer in de vorm van het zogeheten Bed&Breakfast concept. 

Er is een gezamelijke ontbijt ruimte welke is verbonden door middel van een schuifpui met het buiten terras waar u natuurlijk ook uw ontbijt kunt nuttigen.

Onze B&B is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

 

Een kleine note:
Iedere kamer is voorzien van extra lange bedden (210 cm) welke ook los geplaatst kunnen worden.

B&B Kamer

Betreft een mooie ruime tweepersoonskamer 28 m2 met (Frans) balkon, badkamer, zitje, airco en fan. en een koelbox en strand tas welke u mee kunt nemen naar het strand en u kunt tegen een kleine vergoeding beach towels huren.

 

Prijs: vanaf € 89 ,-* per nacht voor 2 personen.
 

*Dit tarief is o.b.v  (max.) 2 personen per nacht, per kamer, tarief kan in een bepaalde periode afwijken. Inclusief uitgebreid ontbijt, tussen schoonmaak, 2 x per week schoon bedlinnen en Exclusief 7 % toeristen belasting.

We hebben ook èèn 3 persoons kamer vraag naar de voorwaarden.

Transfer service van of naar de luchthaven is mogelijk  tegen een vergoeding van € 30,00. max. 2 personen per rit, elke extra persoon 5,00 euro. We doen dit graag maar onder voorbehoud, vraag naar de voorwaarden

 

Een auto is een must op het eiland om de vele mooie strandjes te bezoeken, ook voor het boeken van trips b.v klein Curacao met de Mermaid of Catamaran snorkelen, Dolfijn zwemmen, Quad/Buggy en Eiland tours kunt u allemaal door ons laten  regelen wij doen het graag voor u.

 

Blijf op de hoogte
en "like" ons!

Bel voor meer informatie

005999-5205333/5112280

Check beschikbaarheid

Bij Kamers en Prijzen

  • Facebook App Icon

© 2014 Rijx ontwerp