top of page

 Jan Thiel - Curaçao

Curaçao! Met zijn parelwitte stranden, azuurblauwe zee en het tropische klimaat is het een waar paradijs op aarde! Tevens zijn er op kleurrijk Curaçao vele vaderlandse trekjes terug te vinden... Dit uit zich in de architectuur van de in vrolijk gekleurde handelsgebouwen in Willemstad, de hoofdstad van Curaçao.

 

Curaçao is het grootste eiland van de benedenwindse ABC Eilanden en beschikt over een afwisselend landschap, rijk aan cactussen en de welbekende Divi Divi bomen. Beweeg mee op het ritme van de meeslepende Caribische muziek, ervaar de sterk gevarieerde multiculturele rijkdom en proef de verfijnde smaak van de internationale keuken. Beleef alle aspecten die van Curaçao dé unieke vakantiebestemming maken! Het is dan ook niet gek dat wij verliefd zijn geworden op dit eiland en ons droom hebben kunnen realiseren, een eigen B&B op Curaçao!    

 

Villa Vermaire ligt in de prachtige wijk Vista Royal te Jan Thiel en dat is één van de mooiste en populairste gebieden van Curaçao. Jan Thiel ligt in het zuidoosten van het eiland op slechts 30 minuten rijden van het vliegveld en 10 minuten rijden van Willemstad. Het gebied van Jan Thiel is zeer geliefd bij wandelaars, joggers en fietsers, dit vanwege de goede infrastructuur en de veilige omgeving.

 

Caracasbaai is een lokaal strand met een leuke strandtent Pop's place en een zeer goed retaurant the Pier ligt op 5 minuten loopafstand van de villa en Jan Thiel baai op 10 minuten loopafstand, twee van de vele stranden die Curaçao rijk is. Op Jan Thiel baai zijn o.a de populaire beachclubs Zanzibar, Zest, Koko's en Papagayo gevestigd. Iedere beachclub heeft haar eigen sfeer en activiteiten.

 

Bij alle beachclubs zijn ligbedden te verkrijgen tegen betaling en is er bediening aanwezig op het strand, zo kunt u heerlijk in alle rust ontspannen en genieten van een relax dagje strand onder de wuivende palmbomen.

 

Tevens bevindt zich op Jan Thiel  AH supermarkt "van den Tweel", de befaamde ijssalon "Gelati Bella Italia" en een diversiteit aan boetiekjes.

 

Voor de sportievelingen die ook fit willen blijven tijdens hun vakantie, kunnen terecht bij "Sports & Health Club The Challenge". Dit is de grootste en modernste sportschool van Curaçao. Voor meer informatie zie www.the-challenge.net

Duikschool Scuba Do

Ga naar de website  >

Blijf op de hoogte
en "like" ons!

Bel voor meer informatie

005999-5205333/5112280

Check beschikbaarheid

Bij Kamers en Prijzen

  • Facebook App Icon
bottom of page