top of page

Villa Vermaire

 

Welkom! Ook wel, "Bon Bini" bij  Villa Vermaire voor kamers met ontbijt of een appartement

 

Villa Vermaire is een modern in 2014 nieuw gebouwde villa met een stoere uitstraling. De villa is gelegen in de prachtige wijk Vista Royal, Jan Thiel te Curaçao en biedt kamers met ontbijt of een  mooi appartement aan

 

De villa is van alle gemakken voorzien, zo is er een ruim zwembad 5 X 10 m aanwezig met comfortabele ligstoelen en heerlijke loungebanken waar u na een dagje strand heerlijk kunt vertoeven, een gezamenlijke terras om het zwembad met een stoere stamtafel waar u lekker kunt relaxen, een verkoelend drankje kunt nemen uit onze "open bar" tegen een schappelijke prijs en er is door de gehele villa gratis Wi-Fi

 

Eenmaal binnen is de sfeer warm en gemoedelijk doch vertaald naar een verfrissend, eigentijds interieur met een industrieel tintje.

 

Als u op zoek bent naar een perfect gelegen accommodatie in een ongedwongen sfeer met een  "niets moet alles kan" mentaliteit, dan zit u bij Villa Vermaire helemaal goed!

Kijk voor review's  ook bij Zoover en TripAdvisor

 

Blijf op de hoogte
en "like" ons!

 

  • Facebook App Icon
nl_NL 2x.jpg

Kamers & Prijzen

114ED487-C0FE-4814-85A5-7B3EB1A0CF95.JPG

Wij bieden kamers aan met ontbijt of een mooi appartement

Jan Thiel - Curacao

Villa Vermaire ligt in de prachtige wijk Vista Royal te Jan Thiel en dat is één van de mooiste en populairste gebieden van Curaçao.

Over ons

Wij, Anne en Olga zijn de trotse eigenaren van Villa Vermaire te Curaçao.

Bel voor meer informatie

005999-6711171 

Check beschikbaarheid

Bij Kamers en prijzen

  • Facebook App Icon

Blijf op de hoogte
en "like" ons!

bottom of page