Complete reis boeken

Boek uw complete reis inclusief vluchten tegen de meest actuele prijzen en met SGR garantie. Villa Vermaire werkt hierin samen met Travelmedio waardoor u een complete vakantie, inclusief vlucht, bij ons kunt boeken.  

We kunnen de vluchten tegen het op het moment van boeken laagste tarief aanbieden. Op alle vakanties die via onze website geboekt worden geven we SGR garantie. Een extra zekerheid die zeker in deze tijden goed is om te hebben.

 

Goed om te weten voor je gaat reserveren

  1. Via de link achter de knop [Complete reis boeken] hiernaast verlaat u tijdelijk de website om te reserveren op het platform van Travelmedio. Travelmedio is een Nederlands reisplatform dat jaarlijks tienduizenden boekingen verwerkt en ook de complete reservering van je pakketreis inclusief de vluchten, voor Villa Vermaire verzorgt. Na uw reservering word u automatisch teruggeleid naar de website van Villa Vermaire.

  2. U reserveert met SGR garantie, u betaalt daarom ook de geldende SGR bijdrage.

  3. Aangezien wij direct uw vluchten voor u vastzetten, dient u de volledige reissom bij boeking te voldoen. Dit kan met een IDEAL of creditcard betaling.

  4. Wijzigen van reisdata en vluchten kan ook na deze reservering nog gedaan worden. Dit onder voorbehoud van beschikbaarheid en tegen betaling van eventuele wijzigingskosten.

  5. U ontvangt uw reisbescheiden digitaal binnen uiterlijk 2 weken voor vertrek.

  6. Voor al uw vragen kunt u terecht bij ons, Anne & Olga van Villa Vermaire via info@villavermaire.nl of 005999-5205333

  7. Voor overige reisvoorwaarden [klik hier]. 

_39A9883_2.jpg

Blijf op de hoogte
en "like" ons!

Bel voor meer informatie

005999-5205333/5112280

Check beschikbaarheid

Bij Kamers en Prijzen

  • Facebook App Icon